Despre plata cu tichete/vouchere de vacanta

 

Ce sunt tichetele/voucherele de vacanta?
Tichetele/voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa, cu care cel care le primeste poate achizitiona servicii turistice/vacante in Romania pentru el si familie.
 

De unde poti primi vouchere de vacanta?
Voucherele de vacanta se primesc de la societatea la care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si daca societatea hotaraste sa acorde asemenea beneficii salariatilor.
 

Cum poti achizitiona vacante sau servicii turistice cu tichetele/voucherele de vacanta  la agentia de turism TREND TRAVEL?
Oferta se poate solicita la sediul nostru din Brasov, strada Nicolae Balcescu nr. 43 de Luni pana Vineri intre orele 10-18, la numerele de telefon 0268475799, 0741233958, 0741233959, prin e-mail la travel@trendtravel.ro sau prin intermediul site-ului www.trendtravel.ro
In momentul achitarii vacantelor prin intermediul tichetelor/voucherelor de vacanta, va trebui sa le prezinti personal in agentie consultantului de turism.


Ce poti sa achizitionezi cu tichetele/voucherele de vacanta?
- city break-uri in Romania;
- week-end-uri si vacante la munte, pe litoralul romanesc, in Delta Dunarii sau in statiuni balneare;
- vacante in hoteluri cu servicii de spa;
- circuite culturale in Romania.
Se pot achizitiona servicii de cazare, servicii de masa, servicii de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii iar conditia de baza o constituie achizitionarea in cadrul pachetului turistic a unui mimim de o noapte de cazare.


Iata care sunt tichetele de vacanta acceptate de agentia noastra:

De ce sa achizitionezi vacante de la agentia TREND TRAVEL ?
- agentia noastra va pune la dispozitie oferte in peste 750 de hoteluri si pensiuni in Romania;
- se pot achizitiona mai multe servicii turistice, alcatuind astfel un pachet turistic;
- experienta cumulata a membrilor echipei noastre este de peste 35 de ani in domeniul turismului;

Dar mai ales pentru ca... Stim ca vacantele tale sunt cele mai importante ! Fie ca vorbim despre city break-uri, circuite culturale sau croaziere si sejururi in destinatii mai mult sau mai putin indepartate, despre parcuri tematice sau de aventuri, vacante la golf sau Spa&Wellness, despre oficierea casatoriei sau despre reinnoirea juramintelor pe o plaja exotica, noi stim ca acestea sunt momente speciale si reprezinta pentru tine timp de calitate petrecut impreuna cu familia sau cu prietenii, binemeritata relaxare dupa un an de munca, ocazii de a experimenta si de a explora locuri si culturi diferite…
 

Suntem aici cu idei si propuneri pentru a transforma visele tale in experiente deosebite si trairi memorabile !